İlkokul 1. Sınıf (6 yaş)

Yedi aşama gözden geçirilir, alternatif yazımlar ve daha fazla dikkat isteyen şaşırtmacalı sözcükler işlenir ve pratik edilir. Öğrenciler, kendi gelişim seviyelerine göre çözebilecekleri kitapları okumaya devam ederler. Aynı zamanda belirli bir temayı ele alan üniteler yoluyla yazma, konuşma ve dinleme becerileri de geliştirilir.

İlkokul 2 - 4. Sınıflar

Temel niteliğindeki okuma ve yazma becerileri; konuşma ve dinleme becerileri ile birlikte, okuma-yazma programımız ve belirli bir temayı ele alan ünitelerimiz aracılığıyla daha da geliştirilir.

İlkokul 4. Sınıf

Çocuklar İngilizceyi en iyi nasıl öğrenirler?

Yabancı bir dil öğrenmeye erken bir yaşta başlamak gerekir, zira çocuğun yaşı ne kadar küçük ise, dil edinimi o kadar kolay olur. Özel Vadi Koleji'nde uyguladığımız eğitim - öğretim programına uluslararası standartlar yön verir ve her bir sınıf seviyesi; çocuğun sosyal, fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimini destekleyecek şekilde yapılandırılır. İlk yıllar programımız, İngilizce becerilerinin gelişimini en üst düzeye çıkarmak için tematik yaklaşımın yanı sıra ses bilgisine dayalı bir müfredat içerir. Aynı zamanda öğrenme stratejileri, eleştirel düşünme ve çalışma becerileri de öğretilir. Okul öncesi (4 yaş) sınıfında başlayan ses bilgisi programı, küçük öğrencilerimize ilkokul yıllarında geliştirecekleri bir temel sağlar.

• İlkokul Menu