Haberler ve Duyurular

Vadi Koleji’nde Lösev Kermesi Düzenlendi

Vadi Koleji’nin Lösemili çocuklar yararına düzenlemiş olduğu kermese katılım oldukça yoğundu. LÖSEV ürünlerinin ve okul öncesi gruplarımızın tasarlamış olduğu malzemeler satışa sunuldu. Okul binasında öğretmenlere, öğrencilere, velilere sunulan ürünler görevli öğrencilerimiz tarafından satıldı.

Kermesten toplanan paralar LÖSEV’e bağışlandı.

Etkinlik sonrasında teşekkür konuşması yapan okul müdüresi Hazel KARDAŞ; “Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Lösemili çocuklar hakkında bilgi sahibi olmanız, onlara destek sunmanız gurur verici. Bu etkinlikle yardımlaşma duygunuzun güçlenmiş olduğunu düşünüyorum. Özetle, kermesimize destek veren tüm okul çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerimizin yıl boyunca devam etmesini temenni ederiz” şeklinde konuştu.