Haberler ve Duyurular

Vadi Koleji 2020 Bursluluk Sınavı

Özel Vadi Ortaokulu tarafından düzenlenen İndirim ve Bursluluk  Sınavının amacı; Ankara İlindeki ilkokul  ve  ortaokul öğrencilerinin birbirleri ile kaynaşması, birbirlerini tanımaları, birbirlerine karşı saygı, sevgi ve hoşgörü düşünceleri geliştirebilmelerini sağlamak, bilgi seviyelerinin gelişimine katkıda bulunmak , başarılı öğrencileri teşvik etmek,  2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı sınavın düzenlendiği tarihe kadar işlenen öğretim programı konularını hangi düzeyde öğrenebildiklerini ölçmek, başarıyı Özel Vadi Okullarına yapılacak olan kayıt sırasında indirim ve burs ile ödüllendirmektir.

Sınav Uygulama Tarihi  : 23 Şubat 2020  Pazar

Sınav Saati                    : 4. Sınıflar             ;  10.00 – 11.40

:  7. Sınıflar             ;  10.00 – 12.10

:  5. ve 6. Sınıflar    ;  14.00 – 16.10

Sınava Girecek Öğrenciler: Resmi ve Özel Okullarda okuyan 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri

Sınav Başvurusu   : Sınava katılmak için başvurular; 22 Şubat 2020 tarihine kadar okulumuza bizzat başvurarak, okulumuzun web sayfasından ya da okulumuz  (0312) 4804999 nolu telefonu aracılığıyla yapılabilir.

Başvuru Adresi            : www.vadikoleji.k12.tr

Sınav Yeri ve Adresi  : Özel Vadi Ortaokulu Şehit Cengiz Karaca Mah. Sokullu Mehmet Paşa Cad. No: 182 Dikmen-Çankaya/Ankara

Özel Vadi Ortaokulu indirim ve bursluluk sınavı ile ilgili şartname dosyasını indirmek için lütfen tıklayınız.