Öğrenci başarısının ve mutluluğunun ön koşulunun okul-aile-öğretmen işbirliği ile gerçekleşeceğinin bilinciyle, okulumuzda bu iletişimi sağlayacak Okul Aile uygulamasını kullanmaktayız. Bu sistem sayesinde velilerimiz;

Okulumuzdaki günlük etkinlikleri ve çocuğumuzun bu etkinliklere hangi şekilde katıldığını takip eder.

Platform üzerinden yemek menumuzu takip edebilir.

Okulumuzun hazırlamış olduğu eğitim programlarını istediği zamanda istediği ortam (web, tablet akıllı telefon) üzerinden takip ederek bilgi sahibi olur.

Okul yönetimimiz ve öğretmenlerimizle direk irtibata geçebilir.

Duyuruları anlık olarak telefonlarından alabilir.

Platform üzerinden okulun aylık bültenlerini uygulamayla istediği zaman görüntüleyebilir.

Öğrencimizin sağlık durumu ve ilaçlarını takip edebilir.

Kolay kullanıma sahip uygulamamız ile çocuklarımız artık size daha yakın… Vadi Koleji olarak daima sizlerleyiz.

Uygulamaya Tablet veya Bilgisayar üzerinden erişebileceğiniz gibi mobil uygulamayı indirerek de telefon üzerinden 7/24 erişim sağlayabilirsiniz. (Google Play veya App Store üzerinden)

Uygulamayı kullanırken kullanıcı adınız cep telefonunuz olarak tanımlanmaktadır. Şifreniz ise okul yönetimi tarafından oluşturulup size iletilmektedir.