LGS HAZIRLIK SÜRECİMİZ

Vadi Okullarında hedeflerimizin en önemlilerinden biri Liseye Geçiş Sınavlarında (LGS) öğrencilerimizin başarısıdır. Hazırlıklarımız 5. Sınıflar ile başlamaktadır. Yoğun Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce eğitimlerindeki gelişmelerimizi ulusal düzeyde düzenlenen farklı yayın evlerine ait deneme sınavları ile takip etmekteyiz. Okulumuzda yapılan deneme sınavları 5. Sınıflardan 8. Sınıflara doğru artarak devam etmektedir. 7. Sınıflarda 2. Dönem itibari ile artarak devam eden hazırlıklarda, ara tatil ile beraber sınıflar akademik düzeye göre planlanmaktadır. Öğrencilerimizin LGS hazırlık sürecinde devamlılığını sağlamak amacıyla her ara tatil sonrası akademik gelişimlerine göre sınıflar yeniden planlanmaktadır. Öğrencilerimizin birer yarış duygusundan daha ziyade hedefli yaşamaları amacıyla oluşturulan bu süreçte sınıf ve rehber öğretmenlerimiz ile takipler yapılarak öğrencilerimizin sağlıklı duygusal gelişimlerinin özellikle dikkatle takibi yapılmaktadır.