Haberler ve Duyurular

Hibrit Eğitim Modeline Geçildi

Corona virüs salgını nedeniyle faaliyetlerine bir süredir uzaktan eğitimle devam eden Özel Vadi Okulları, 2020-2021 yeni eğitim öğretim döneminde hibrit eğitime başladı.

2020-2021 eğitim-öğretim dönemine normalleşme sürecinde alınan tedbirlerle okul binalarımızda Covid-19’a karşı gerekli önlemler alınırken, okullarımıza giriş yapan, personel ve öğrencilerimizin maske kullanımlarına, ateş kontrollerinin yapılmasına dikkat ediliyor.

Yeni normale göre tüm tedbirlerin uygulandığı okullarımızda öğrencilerimiz hibrit sisteme yönelik olarak 2 gün okula gelirken diğer üç gün ise online eğitimlerine devam etmektedir. Harmanlanmış öğrenme sistemi ile öğrencilerimiz web tabanlı öğrenme olanağına sahip olduğundan diledikleri zaman çalışma imkanına sahiptir.