Haberler ve Duyurular

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Büyük Bir Coşkuyla Başladı

Özel Vadi İlkokulu’nda düzenlenen açılış programına okul kurucusu Fazıl Kardaş’ta katıldı. Törende öğrenciler şiirler okuyarak ve konuşmalar yaparak günün anlam ve önemini vurguladı. 

Konuşma kapan okul kurucusu Fazıl Kardaş, “2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması neticesinde okul öğrentmenlerimizin, öğrencilemizin, velilerimizin sevinç ve heyecanına yürekten katılıyoruz. Bu güzel günde bizimle olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz. Bir ülkenin kendisine nasıl bir gelecek hazırladığının en önemli göstergelerinden biri; o ülkenin eğitime verdiği önem ve eğitim sistemidir. Okulumuz teknolojide, kültür ve sanatta, her geçen gün ileri adımlar atarak ülkenin gelişimine katkıda bulunuyor. Dolayısıyla ülkemiz için öğrencilerimize en iyi eğitimi verme çabamızı bu yıl yine sürdüreceğiz. Değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizle daha iyi bir yıla hazırız.” şeklinde konuştu.

9 Eylül’de başlayan eğitim-öğretim döneminin ilk ara tatil 18-22 Kasım tarihde olacak. 1. dönem ise 17 Ocak 2020 tarihinde sona erecek.