Hizmetlerimiz / Etüt Hizmeti

Vadi Koleji
Son yıllarda ev ödevleri küçük yaşlardan itibaren çocuklar ve aynı zamanda aileler için çok büyük bir yük haline getirilmiş durumda. Vadi Koleji ailesi olarak bizler “Ev Ödevine Hayır!” diyoruz. Çocuklar için evleri, ödev yapıp dersle zamanlarını dolduracakları bir yer değil, aileleriyle güzel bir şekilde vakit geçirecekleri bir yer olmalıdır.

Çocuklarımız tecrübeli öğretmenlerimiz yardımı ve gözetimi altında ev ödevlerini kolaylıkla ve bilinçli bir şekilde tamamlarlar. Bunun yanında öğrendiklerini pekiştirme ve öğreneceklerine hazırlık çalışmaları yaparlar. Çalışma sırasında çocuklarımızın sorumluluk duygusu, bilimsel düşünme ve öğrendiklerini sentez edebilme yetenekleri gelişir, Neyi, neden yaptıkları bilinci uyandırılarak yaratıcıklarının gelişimi dikkate alınır.

Etüt saatleri ikindi kahvaltısından sonra başlayıp saat 18.30’ a kadar devam eder.