Vadi Koleji 2021 Bursluluk Sınavı

Özel Vadi Ortaokulu tarafından düzenlenen İndirim ve Bursluluk  Sınavının amacı; Ankara İlindeki ilkokul  ve  ortaokul öğrencilerinin birbirleri ile kaynaşması, birbirlerini tanımaları, birbirlerine karşı saygı, sevgi ve hoşgörü düşünceleri geliştirebilmelerini sağlamak, bilgi seviyelerinin gelişimine katkıda bulunmak , başarılı öğrencileri teşvik etmek,  2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı sınavın düzenlendiği tarihe kadar işlenen öğretim programı konularını hangi düzeyde öğrenebildiklerini ölçmek, başarıyı Özel Vadi Okullarına yapılacak olan kayıt sırasında indirim ve burs ile ödüllendirmektir.

Sınav Uygulama Tarihi

27 Mart 2021 -  Cumartesi:

4. Sınıflar             ;     Saat : 10.30 - 12.00

5. 6. 7. Sınıflar     ;     Saat : 14.00 - 16.00

Sınava Girecek Öğrenciler: Resmi ve Özel Okullarda okuyan 4, 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri

Sınav Başvurusu   : Sınava katılmak için başvurular; 26 Mart 2021 tarihine kadar okulumuza bizzat başvurarak, okulumuzun web sayfasından ya da okulumuz  (0312) 4804999 nolu telefonu aracılığıyla yapılabilir.

Başvuru Adresi            : www.vadikoleji.k12.tr

Sınav Yeri ve Adresi  : Özel Vadi Ortaokulu Şehit Cengiz Karaca Mah. Sokullu Mehmet Paşa Cad. No: 182 Dikmen-Çankaya/Ankara

Özel Vadi Ortaokulu indirim ve bursluluk sınavı ile ilgili şartname dosyasını indirmek için lütfen tıklayınız.